Hemen Yanıt.
Veri Silme Talimatları
Son güncelleme: 18 Ekim 2026 · English
Hemen Yanıt'ta saklanan verilerinizin silinmesini her zaman isteyebilirsiniz. Ayrıntılar için Gizlilik Politikası'na bakın.
İşletme hesabı sahipleri
- Instagram / Facebook bağlantısını kaldırmak için: Panel → Ayarlar → Instagram → "Bağlantıyı kes". Erişim belirteçleri hemen silinir ve sayfanın mesaj aboneliği kaldırılır.
- Hesabın ve tüm verilerin (mesajlar, müşteriler, randevular) silinmesi için kayıtlı e-posta adresinizden destek@hemenyanit.com adresine "Veri silme talebi" konulu bir e-posta gönderin.
Bir işletmeye mesaj yazan kişiler
Hemen Yanıt kullanan bir işletmeye WhatsApp veya Instagram üzerinden yazdıysanız ve mesajlarınızın silinmesini istiyorsanız destek@hemenyanit.com adresine işletmenin adını ve size ait telefon numarasını ya da Instagram kullanıcı adını yazın.
Facebook / Instagram üzerinden kaldırma
Facebook'ta Ayarlar ve Gizlilik → Ayarlar → Uygulamalar ve İnternet Siteleri bölümünden Hemen Yanıt'ı kaldırabilirsiniz. Instagram'da Ayarlar → Uygulamalar ve web siteleri bölümünden Hemen Yanıt'ı kaldırabilirsiniz.
Bağlantıyı Instagram veya Facebook üzerinden kaldırdığınızda Meta bize otomatik bildirim gönderir ve verileriniz otomatik silinir; size bir onay kodu verilir.
Süre
Talepler en geç 30 gün içinde yerine getirilir ve sonuç e-postayla bildirilir. Yasal saklama yükümlülüğü olan kayıtlar yalnız bu yükümlülük süresince tutulur.
English
Data Deletion Instructions (English)
- Businesses: Dashboard → Settings → Instagram → "Disconnect" removes access tokens immediately. To delete the account and all data, email destek@hemenyanit.com with the subject "Data deletion request".
- Via Instagram/Facebook: remove Hemen Yanıt under Instagram Settings → Apps and websites, or Facebook Settings → Apps and Websites. We receive Meta's deletion callback and delete your data automatically; you get a confirmation code to track the request.
- People who messaged a business: email destek@hemenyanit.com with the business name and your phone number or Instagram username.
- Requests are completed within 30 days.